27 Janar - Dita e Shërbimit Pyjor Shqiptar

27 Janari shënon Ditën e Krijimit të Shërbimit Pyjor Shqiptar para 88 vjetësh, me miratimin nga Parlamenti shqiptar në vitin 1923 të ligjit të parë për mbrojtjen e pyjeve dhe kullotave "Ligji i Pyjeve dhe Kullosave", siç u quajt atëherë.

Print