Androkli Kostallari

7 marsi ekologjik në shkollën "Androkli Kostallari"

Sot në ditën e mësuesit nxënësit e shkollës "Androkli Kostallari" në kryeqytet, kanë zgjedhur ti urojnë mësuesit e tyre nëpermjet punimeve artistike, shumica prej tyre të realizuara me materiale të riciklueshme. Gjatë paradites së sotme u mbajt edhe një ekspozitë prezantuese me punimet fituese të përzgjedhura për tu ekspozuar. Mësuesit thanë se koncepti i riciklimit dhe i përpunimit i ka gjetur nxënësit tepër entuziastë dhe përpos të qenurit në mbrojtje të mjedisit, i ka nxitur atyre edhe kreativitetin.