oborr

12 Marsi Dita Kombëtare “Mbill një Lule”

Pranvera është po vjen dhe 12 Marsi është dita për të marrë pjesë në  Ditën Kombëtare të Mbjelljes së Luleve. Çdo vit kjo ditë i kushtohet mbjelljes së luleve dhe mirëpret sezonin e pranverës. Kopshtaria e luleve është bërë një hobi për shumë, të rinj dhe të vjetër, dhe Dita Kombëtare e Mbjelljes së Luleve është fillimi i një sezonit të ri çdo vit.