• Kreu
  • Njoftime
  • Konkurs me vizatime dhe fotografi mjedisore kushtuar mbrojtjes së mjedisit

Konkurs me vizatime dhe fotografi mjedisore kushtuar mbrojtjes së mjedisit

Shoqata Egnatia hap konkursin e vizatimeve dhe fotografive mjedisore kushtuar mbrojtjes së mjedisit në Librazhd dhe Përrenjas. Fton të gjithë ata të rinj e të reja që dinë të pikturojnë dhe të fotografojnë të përfshihen në konkursin mjedisor.

Ftohen të gjitha gjimnazet në të dyja bashkitë Librazhd dhe Përrenjas, të bëhen pjesë e konkursit që do të zhvillohet në qendrën kulturore të Librazhdit, në mars 2018. Për fituesit do të ketë edhe cmime.

Konkursi organizohet në kuadër të programit SENiOR-II, i zbatuar nga REC Shqipëri me mbështetjen e Qeverisë Suedeze.

Për më shumë mund të kontaktoni në email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ose në Facebook, si dhe pranë zyrave të shoqatës Egnatias Librazhd.

Print