Kodra e Priftit me rrjet të ri të ujit të pijshëm

Zona e Kodrës së Priftit në Tiranë do të ketë një rrjet të ri ujësjellësi, falë investimeve kapitale të bashkisë së kryeqytetit për një rrjet efektiv të ujit të pijshëm në një zonë me popullsi të dendur, por që nuk është investuar prej vitesh. Rrjeti i ri i ujësjellësit në rrugën “Dalip Topi” do të rrisë jo vetëm kapacitetet e furnizimit me ujë të pijshëm, por edhe cilësinë e shërbimit ndaj qytetarëve. Ndërkaq, falë edhe bashkëpunimit me qytetarët, mjetet e rënda të bashkisë si dhe specialistët e UKT ndërhynë menjëherë për zgjidhjen e një avarie në rrugën “Serafin Fanku”.

Print