Të tjera


Programi i Komunikimit Mjedisor bën bashkë mbi 180 pjesëmarrës

Programi i Komunikimit Mjedisor bën bashkë mbi 180 pjesëmarrës nga vende të ndryshme të botës

LEXO ME SHUME >


Kompania BMW do t’i bëjë pjesë për makinat e saj të vitit 2025 mbetjet plastike të oqeaneve

Në gjithë po mundohen që në një mënyrë apo në një tjetër të mbrojnë mjedisin dhe të bëjnë gjithçka për të shpëtuar botën nga ndotja.

LEXO ME SHUME >


Zonat më problematike nga zjarret në vend (tre vatra aktive)

3 vatra zjarri janë aktualisht aktive në vend

LEXO ME SHUME >


26 vatra zjarresh në 24 orët e fundit, angazhohen në shuarjen e tyre 435 efektivë zjarrfikës me 46 mjete dhe një helikopter

Sipas të dhënave nga Qendra Kombëtare Operacionale e Emergjencave Civile gjatë 24 orëve të fundit janë raportuar 26 vatra zjarri.

LEXO ME SHUME >


Riaktivizohet vatra e zjarrit në kodrat e Vajkanit në Fier, flakët përhapen me shpejtësi në sipërfaqe të mbjellë me ullinj e pisha.

Riaktivizohet vatra e zjarrit në kodrat e Vajkanit në Fier. Flakët kanë shpërthyer në një sipërfaqe të mbjellë me ullinjtë dhe pisha.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.