Të tjera


Patos/ Zjarr në pusin e naftës, flakët djegin ullishtet pranë zonës

Patos/ Zjarr në pusin e naftës, flakët djegin ullishtet pranë zonës 

LEXO ME SHUME >


Situatë kritike nga zjarri në Karaburun, mbërrijnë 40 ushtarë

Vlora nën pushtetin e zjarrit, flakët rrezikojnë parkun e Llogarasë

LEXO ME SHUME >


Në Dragobi, vendimin e Gjykatës së Lartë për HEC-et e merr lumi

Punëtorët e kompanisë koncesionare dhe makineritë e rënda vazhdojnë punën një javë pas vendimit të Gjykatës së Lartë për pezullimin e HEC-eve në Valbonë, ndërsa banorët janë mosbesues se drejtësia e vonuar do ta shpëtojë lumin. 

LEXO ME SHUME >


Urat e paligjshme me inerte në plazhet e Adriatikut rrezik për mjedisin

Ekspertët theksojnë se barrierat me inerte të ndërtuara për të mbrojtur plazhet nga erozioni janë zgjidhja e gabuar dhe përbëjnë kërcënim për mjedisin.

LEXO ME SHUME >


UNESCO kërkon ndalimin e menjëhershëm të punimeve në Bypass-in e Gjirokastrës në zonën historike

UNESCO i ka kërkuar urgjentisht qeverisë shqiptare të ndalojë punimet për ndërtimin e Bypass-it të ri në Gjirokastër derisa ata të mbledhin informacione nga burime si pala qeveritare dhe grupe të tjera interesi, për të parë dëmet që ky projekt tashmë ka shkaktuar ose që mund të shkaktojë më tej.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.