Të tjera


Padia e banorëve/ Gjykata e Lartë merr vendimin: Pezullohet puna për ndërtimin e HEC-eve në Valbonë

Gjykata e Lartë ka vendosur të pezullojë punën për ndërtimin e HEC-eve në Valbonë.

LEXO ME SHUME >


“Plepat e Brukës” në dyert e gjykatës, çështja do të shqyrtohet në vjeshtë

Në seancën e korrikut në Gjykatën Administrative ishte dhe çështja e Pyllit “Plepat e Brukës” në Laknas.

LEXO ME SHUME >


Gjirokastër, turizmi i pelegrinazhit tërheq vizitorët vendas dhe të huaj

Në këtë sezon turistik veror në Gjirokastër, turizmi i pelegrinazhit është një gjetje e veçantë për vizitorët vendas dhe të huaj.

LEXO ME SHUME >


TAKIMI HAPËS I PROJEKTIT TË RI TË MBËSHTETUR NGA BE

Takimi hapës i projektit më të ri të financuar nga BE, në zbatim nga Qendra EDEN dhe EDMI.

LEXO ME SHUME >


Zjarri që po rrezikon Parkun Kombëtar të Malit të Tomorit.

Kurora me pisha e Parkut Kombëtar të Malit të Tomorit, e cila është zonë e mbrojtur, është duke u djegur prej 24 orësh, ku deri tani janë shkrumbuar një sipërfaqe prej 10 hektar pyll. 

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.