Të tjera130 familje në Malbardhën e Kurbinit mbeten pa ujë, banorët kërkojnë zgjidhje të menjëhershme

Në malbardhë të Kurbinit, e cila i përket njësisë Administrative Milot, Bashkia e Kurbinit; banorët reagojnë ndaj mungesës së përgjegjësisë të institucioneve përkatëse ndaj problemit të furnizimit me ujë të pijshëm të zonës.

LEXO ME SHUME >


Banorët protestojnë kundër kërkimeve për naftë dhe gaz në luginën e Vjosës

Qytetarë, aktivistë dhe operatorë turistikë kanë protestuar sot në qendër të Përmetit kundër kërkimeve për naftë dhe gaz natyrorë nga kompania “Shell Upstream Albania” në luginën e Vjosës dhe Dishnicës.

LEXO ME SHUME >


Punimet në aksin Tepelenë-Progonat po e shkatërrojnë e ndotin mjedisin

Punimet që po kryhen në aksin Tepelenë-Progonat kanë ngritur në protestë banorët e fshatit Bënçë para dy javësh.

LEXO ME SHUME >


A është mjedisi një ndër prioritetet e programeve partiake në Shqipëri?

Programet e partive në këto zgjedhje kanë tentuar të sjellin disa nga elementet bazë të shqetësimeve që ka vendi, ndërkohë që mjedisi nuk është një ndër prioritetet. Krahasuar me problematikat sociale-ekonomike të vendit tonë, mjedisi gjithmonë ka qenë nën prioritetet parësore të vendit. 

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.