Të tjera


Ese nga Amet Muca, Shkolla e Mesme Profesionale “Mihal Shahini” Cërrik

Me dukej gjithnje e cuditshme kur degjoja per mallin qe kishin njerezit per vendin e lindjes, per token e te pareve te tyre…

Dhe vetem tani e kuptoj arsyen …

LEXO ME SHUME >


Ese nga Martin Mëhalla, Shkolla e mesme profesionale "Mihal Shahini" Cërrik

‘Erdha nga errësira ne drite.Nga asgjëja ne gjithçka.Dhe pashe.. Jo nuk shihja ende,vetem ndieja.Ndieja ngrohtësine e nenes,por larg.Ishte shume ftohtë.Në aq pak kohe ndieva shumë A te ishte valle jeta?

LEXO ME SHUME >


Ese nga Klement Kofsha, Shkolla Profesionale ”Mihal Shahini” Cërrik

Toka , nje planet qe mendohet te jete krijuar miliarda vjet me pare , tani per tani mendohet se eshte dhe  i vetmi planet qe ka jete. Ky eshte me te vertete nje luks i madh per te gjithe njerezimin ne cdo cep te saj ,por cfare po ndodh?

LEXO ME SHUME >


Ese nga Iridjan Asllani, Shkolla e mesme profesionale "Mihal Shahini" Cërrik

Nuk kam faj…

Gjithe Kohen degjojme neper emisione televizive se cfare po ndodh me planetin tone. Gjithandej degjojme per nisma “Mbill nje Peme,Shpeto nje Jete “, e te tjera e te tjera.

LEXO ME SHUME >


Ese nga Silvana Mahmuti, Qyteti Tiranë

Si jemi ne qeniet njerezore, nese kushton ka vlere ama nese na dhurohet, asnjehere nuk ja dime vleren. Per ne eshte me e rendesishme shtepia qe ne kemi ndertuar se vete toka ku ajo eshte, me e rendesishme makina se rruga ku ajo ecen dhe keshtu vazhdon historia, jemi aq te vegjel sa vlera e gjerave qe kane rendesi per ne.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.