Të tjera


Ese nga Helga Gjini, Shkolla e mesme profesionale “Kolin Gjoka” Lezhë

Planeti im i dashur, toka ime, fryma ime….

Na dhuron gjithcka, dhe cdo gje eshte zingjir qe siguron jetesen dhe jetegjatesin per cdo krijese dhe bime.

LEXO ME SHUME >


Ese nga Valbona Hila, Shkolla e mesme profesionale "Kolin Gjoka" Lezhë

Po e lexoni kete dhe po mendoni se kush eshte ky/kjo qe e ka shkruajtur kete? Une jam nje vajze 16 vjecare . Une tani po ju pyes se cfare mund te bejme dicka per token ? Disa prej jush mund te thone cfare te bejme ne per token .

LEXO ME SHUME >


Ese nga Jetmir Agastra, Shkolla e mesme profesionale “Kolin Gjoka” Lezhë

Toka!, ... planeti që brenda tërësisë së saj ka një numër të pafund gjallesash të florës dhe faunës. Dhe mbi të gjitha toka është fidanishtja e jetës tonë njerëzore. Pasi në shtatin e saj gjigant merr kuptim gjëja më e rëndësishme në këtë botë, që është jeta njerëzore. 

LEXO ME SHUME >


Ese nga Dajana Gjoka, Shkolla e mesme profesionale "Kolin Gjoka" Lezhë

Syri te mrekullohet kur hedh një vështrim rreth e përqark. Ne mbushemi me jetë kur shohim cfarë kryevepre ka krijuar Zoti! Botën!

LEXO ME SHUME >


Ese nga Elena Seferi, Korçë

Toka….! Nuk mbarojne kurre fjalet e shumta per ta pershkruar ate. Do te nisja te shkruaja gjith ditet e jetes time per te sepse eshye nje xhevahir I cmueshem qe nuk duhet humbur. Nuk doja te niska te jepja perkufizime te kota per Token dhe mjedisin por do te tregoj mrekullite e saj.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.