Natyra


Pamjet e mrekullueshme të pranverës në Elbasan, Kukës dhe në Klos, turizmi malor i papromovuar dhe pa rrugë

Vendi ynë ka resurse ende të pazbuluara, por fare pak është bërë për promovimin e turizmit malor. Report Tv intervistoi banorë dhe ambientalistë në Funar të Elbasanit, Xibër të Klosit dhe Parkut Natyror Korab-Koritnik të Kukësit. Shqetësimet kryesore mbeten mungesa e infrastrukturës dhe mbeturinat. 

LEXO ME SHUME >


FOTOGRAFOHET PЁR HERЁ TЁ PARЁ RRЁQEBULLI I BALLKANIT NЁ PARKUN KOMBЁTAR TЁ PRESPЁS

FOTOGRAFOHET PЁR HERЁ TЁ PARЁ RRЁQEBULLI I BALLKANIT NЁ PARKUN KOMBЁTAR TЁ PRESPЁS

LEXO ME SHUME >


Ngordh breshka e ujit në Vlorë, dyshohet se gëlltiti plastikë në det

Një breshkë e llojit kareta-kareta është gjendur e ngordhur në plazhin e Vjetër të bregdetit të Vlorës.

LEXO ME SHUME >


Gripi i shpendëve kërcënon popullsinë e pelikanit në Liqenin e Shkodrës

Gripi i shpendëve rrezikon të zhdukë popullsinë e pelikanit të Liqenit të Shkodrës, paralajmëruan të hënën aktivistët mjedisorë në Mal të Zi, duke u bërë thirrje autoriteteve të shpëtojnë speciet e mbrojtura.

LEXO ME SHUME >


Një monument natyor më pak”; Rrëzohet pisha 400 vjeçare e Divjakës

Më 11 Mars është rrëzuar Pisha e Madhe në Parkun Kombëtar Divjakë –  Karavasta. Edhe pse nuk ka një studim të mirëfilltë për këtë monument natyror mendohet se pisha ishte më shumë se 400 vjeçare.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.