Mbetjet


Kurora e Gjelber e Kurbinit tashmë një landfill mbetjesh

Ndonëse mbetjet nuk depozitohen më në Kurorën e Gjelbër të Kurbinit, ky vendgrumbullim mbetjesh vijon të jetë pa zgjidhje konkrete. Kush përgjigjet për këtë krim mjedisor?!

LEXO ME SHUME >


Vendgrumbullimi i mbetjeve në Fushë Krujë ‘pushtohet’ nga zjarri

I vihet flaka vendgrumbullimit të mbetjeve në Fushë-Krujë, nga ku ndotja e krijuar nga tymi përreth zonës ka shkuar deri në Rinas.

LEXO ME SHUME >


Keqadministrimit i landfilleve shkakton ndotje të brigjeve të Lumit Shkumbin

Sipas raportimit të Top Channel, landfilli i cili gjendet në bashkinë Përrenjas, jo vetëm që nuk plotëson kushtet sanitare, por kohët e fundit ka shkaktuar edhe ndotje përgjatë brigjeve të lumit Shkumbin.

LEXO ME SHUME >


Landfilli i Përrenjasit bie në kundërshtim me lejet mjedisore

Sipas raportimit të Top Channel landfilli i Përrenjasit nuk plotëson asnjë kusht sanitar dhe mbetjet nuk diferencohen.

LEXO ME SHUME >


Pothuajse 200 vendgrumbullime mbetjesh në Shqipëri raportohen se kërkojnë ndërhyrje të menjëhershme

Malet me mbetje digjeshin në atmosferë, për pasojë ajri i ndotur i plehrave të Sharrës vinte deri në qendër të Tiranës. Këto plehra afërsisht për 30 vite kanë rrezikuar jetën e shqiptarëve.  

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.