Aktiviteti njerëzor


Studentë dhe pedagogë të UBT nisin kërkimet shkencore në landfillin e Sharrës: Gjendja mjedisore këtu ka ndryshuar

Në Zonën e Trajtimit të Mbetjeve në kryeqytet ka nisur zbatimi i marrëveshjes midis shoqërisë koncensionare Integrated Energy dhe Universitetit Bujqësor të Tiranës për kthimin e kompleksit të Sharrës në një qendër kërkimesh shkencore.

LEXO ME SHUME >


Bankers gjelbëron Patos-Marinzën në Ditën Ndërkombëtare të Mjedisit!

Me dhjetëra pemë janë mbjellë pranë fushës naftë-mbajtëse Patos-Marinëz në Ditën Ndërkombëtare të Mjedisit nga kompania Bankers Petroleum Albania në bashkëpunim me Shoqatën Mjedisore Zharrza. Ky projekt synon ngritjen e një brezi të gjelbër në zonën ku kompania e naftës operon.

LEXO ME SHUME >


Aeroporti i Vlorës, Këshilli i Ministrave miraton kontratën me konsorciumin e kompanive që fitoi garën

Aeroporti i Vlorës, Këshilli i Ministrave miraton kontratën me konsorciumin e kompanive që fitoi garën  

LEXO ME SHUME >


Tre persona nën hetim për krime mjedisore

Tre persona janë proceduar penalisht në Berat.

LEXO ME SHUME >


Operacioni “Bregdeti ynë” vihet në zbatim

Në të gjithë vendin nis të hënën e javës së ardhshme, pastrimi i vijës bregdetare dhe jo vetëm.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.