Aktiviteti njerëzor


‘Pushtimi i heshtur’/ Alarmohen organizatat mjedisore: Projekti i qeverisë sjell tkurrjen e zonave të mbrojtura

Një projekt i qeverisë për rishikimin e zonave të mbrojtura u vu në lëvizje përmes një tenderi të dyshuar për konflikt interesi dhe po ofron si produkt reduktimin me gati 20% të parqeve kombëtare në bregdet, duke alarmuar organizatat mjedisore të Shqipërisë.

LEXO ME SHUME >


Zhvillohet takimi i tretë rajonal për prezantimin e studimit të zonave të mbrojtura

Është zhvilluar takimi i tretë rajonal, “Prezantimi i Studimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore” për qarqet Shkodër, Lezhë, Durrës, Tiranë, Fier dhe Vlorë.

LEXO ME SHUME >


Pamje satelitore të masakrës mjedisore, kompania turke në Kukës ndërtoi objekte pa leje

Zbulohen foto si ishte tre vite para koncesionit fabrika e kromit dhe si u shndërrua në gjendjen që është sot

LEXO ME SHUME >Shqipëria “karikon” makinat elektrike! Masat e reja, hiqen 4 tarifa. Mes tyre leja e qarkullimit dhe targat

Ata që regjistrojnë për herë të parë mjete elektrike nuk do të paguajnë tarifa për kontrollin fizik, lejen e qarkullimit, targat dhe çertifikatën e pronësisë. DPSHTRR njofton se nga 7 Nëntori 2019 do të rimbursojë çdo tarifë të regjistrimit për herë të parë për mjetet elektrike & plug-in!

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.