Aktiviteti njerëzor


“TË PADËMTUARIT”

LEXO ME SHUME >
Do gjobitesh nëse i bie borisë së makinës

Ndotja akustike dhe problemet shëndetsore që ajo shkakton, çdo ditë e më shumë po shtyn qeveritarët dhe ekspertët t’i kushtojnë vëmendjen e nevojshme. Zhurma akustike për qytetin e Tiranës dhe jo vetëm, shkaktohet nga fluksi i madh i makinave dhe trafiku i rënduar, në orë të caktuar të ditës, kryesisht në mëngjes e darkë. 

LEXO ME SHUME >


Jo më ndotje akustike në sezonin e ri turistik

Ndotja akustike në plazhe nuk do të lejohet në sezonin e ri turistik. Gjatë një takimi me drejtuesit e bashkive në qarkun e Vlorës, ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi paralajmëroi se ministria e Mjedisit do të revokojë lejet mjedisore për ato hotele, bare apo restorante që do të shkaktojnë ndotje akustike.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.