Aktiviteti njerëzor


Protestë kundër ndërtimit të hidrocentralit në Dibër

Me pankarta në duar, qytetarët kanë dalë në protestë në ‘Sheshin Skënderbej’ kundër ndërtimit të hidrocentralit të Skavcës.

LEXO ME SHUME >


“Të vendosin kufje”, punishtja e gurit vijon punën në mes të lagjes edhe pas vendimit të bashkisë dhe gjykatës

Banorët e lagjes “Postbllok” në Kuçovë vijojnë të jetojnë mes të pluhurit dhe zhurmave, megjithëse pushteti lokal dhe gjykata i ka dhënë të drejtë.

LEXO ME SHUME >


Gërryenin shtratin e lumit Mat, arrestohet në flagrancë pronari i ekskavatorit dhe procedohen penalisht 2 drejtuesit e kamionëve që transportonin inertet.

Gërryenin shtratin e lumit Mat, në mënyrë të paligjshme, arrestohet në flagrancë pronari i ekskavatorit, procedohen penalisht 2 drejtuesit e kamionëve që transportonin inertet.  

LEXO ME SHUME >


Ndërtuan pa leje në zonën e mbrojtur të Luginës së Valbonës, arrestohen 2 persona

Ndërtuan pa leje në zonën e mbrojtur të Luginës së Valbonës, vihen në pranga dy shtetas.

LEXO ME SHUME >


Bregdeti i Vlorës i ndotur nga ujërat e zeza

Derdhja e ujërave të zeza dhe mbeturinave ka ndotur një sipërfaqe të madhe të bregdetit të Vlorës duke shkaktuar një katastrofë mjedisore. Banorët e intervistuar nga SYRI TV janë të shqetësuar pasi era e rëndë kundërmon në zonë dhe apelojnë që të merren menjëherë masa pasi sezoni turistik po afron. 

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.