Aktiviteti njerëzor


Ministria e Turizmit dhe Mjedisit apel pushuesve: Kontribuoni për të mbajtur pastër zonat turistike

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit ka publikuar sot disa pamje të Parkun Kombëtar Shebenik – Jabllanicë, një mjedis i ndarë në dy kohë. Para, ashtu si e lanë ata që hodhën plehrat, dhe pas, si u bë duke u pastruar nga një roje mjedisore.

Mesazhi i tij për vizitorët është i thjeshtë: “Siç i mbajmë shtëpitë tona pastër, ashtu duhet të mendojmë dhe kontribuojmë të gjithë pa përjashtim për të mbajtur pastër zonat turistike, rrugët, sheshet dhe ambientin në tërësi. 

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.