Të tjera


Gjermania “zgjedh” turizmin e bujqësinë - Nënshkruhen marrëveshjet e bashkëpunimit

Shqipëria dhe Gjermania do të rrisin bashkëpunimin në sektorin e turizmit, të bujqësisë dhe specifikisht të prodhimit të verërave.

Qeveritë e dy palëve kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi, që do ti hapë rrugë bashkëpunimit konkret.

Një tjetër pikë bashkëpunimi mes dy vendeve do të jetë edhe arsimi profesional, i cili ka filluar edhe më herët, ku pala gjermane jep eksperiencë dhe mbështetje finanaciare për impelementimin e sistemit dual.

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.