Të tjera


Soreca: BE mbështet iniciativën për krijimin e Parkut Kombëtar të Vjosës

Ambasadori shkruan se BE do të ndjekë nga afër konsultimet duke bërë thirrje që të dëgjohet zëri i ekspertëve.

“Ne mbështesim iniciativën për krijimin e parkut Kombëtar të Vjosës. BE vazhdon ta ndjekë nga afër së bashku me ambasadat e tjera të vendeve të BE në konsultim me autoritet. Është thelbësore që zëri i komuniteteve lokale dhe ekspertëve të dëgjohet”, shkruan Soreca në twitter.

Top Channel shpjegon se kauza e Vjosës tashmë ka marrë zë jashtë Shqipërisë, nga ku shumë shoqata në mbrojtje të mjedisit, shkencëtarë dhe aktorë me famë botërore po kërkojnë mbështetje për ta shpallur Vjosën Park kombëtar.

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.