Ajri


Mjegulla mbulon bregdetin e Adriatikut

Mjegulla e dendur përfshiu të gjithë bregdetin, si edhe zonën qendrore të qytetit.

Top Channel bën të ditur se kjo ngjarje e pazakontë për stinën e verës, ka shkaktuar vonesa në ankorimet dhe lëvizjen e trageteve.

Ky fenomen është krijuar si pasojë e temperaturave të larta dhe mungesës së erës gjatë orëve të para të mëngjesit.

Gjithashtu, mjegulla edhe pse më pak e dukshme, ka qenë e pranishme edhe në disa gjire të tjera të bregdetit.

Për t’u njohur më tepër me artikullin, klikoni TopChannel

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.