Aktiviteti njerëzor


Protestë kundër ndërtimit të hidrocentralit në Dibër

Me pankarta në duar, qytetarët kanë dalë në protestë në ‘Sheshin Skënderbej’ kundër ndërtimit të hidrocentralit të Skavcës.

Sipas qytetarëve, ndërtimi i hidrocentralit të Skavicës do krijojë përmbytje të mëdha të zonës dhe do shkatërrojë biodiversitetin, si dhe do shpërnguli një pjesë të madhe të banorëve.

Në disa prej pankartave shkruhet ‘Skavica = Genocid’, ‘Stop! Këtu jemi ne’, ‘Jo Skavica Po Dibra’./ Syri.net

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.